Relaxdaagjes

Door: Dirk Verheij

Blijf op de hoogte en volg Dirk

25 Februari 2012 | Thailand, Chiang Mai

Gister en vandaag lekker een relaxdag ingelast. Tis tenslotte vakantie.
Morgen vliegen we weer terug naar Bangkok en dan zien we wel weer.

Laterzzz

• 25 Februari 2012 - 11:17

Pa En Ma:

Beste vakantie gangers. Zo te zien en te horen vervelen jullie je niet en dat is voor het thuisfront fijn om te horen. Een temperatuurtje van 36 graden en dan niet hoeven te werken. Het kan niet beter, maar het is voor je vader minstens 10 graden te warm. We kunnen het beter verdelen, jullie wat minder en wij wat hogere temperatuur. Maar we mogen momenteel echt niet mopperen, de zon schijnt en het is rond de tien graden met weinig wind. Ook wij hebben vandaag een relaxdag en morgen ook. Gaan vanavond naar Stolwijk want Jan houdt vandaag zijn verjaardag en jullie zijn daar ook welkom, dus misschien zien we elkaar daar nog, of is dat te ver ?? Verder is hier alles nog gezond en zijn er niet veel bijzonderheden. Geniet maar van jullie vakantie en we hopen jullie weer spoedig in goede gezondheid in Holland te ontmoeten, want vanavond zal wel niet lukken.
    Seerung en Dirk, de groeten van Ma en Pa

• 25 Februari 2012 - 11:17

Pa En Ma:

Seerung en Dirk, de groeten van Ma en Pa

• 25 Februari 2012 - 17:14

Hans:

Dirk,

Ik weet niet of je dit nog op tijd leest, maar Samlee's info was niet compleet.
    Je moet met de trein naar het eindpunt Phaya Thai (45 thb)
    Daar moet je met de metro naar Mo Chit.
    En van daar nog de tuktuk of 15 minuten lopen naar Mo Chit2

Het is inderdaad 5.30 uur reizen dus als je mij de vertrektijd door belt, dan weet ik hoe laat je in Chaiyaphum bent.

Dan is het nog 35 minuten naar het eerste biertje.

Goeie reis, Hans