Op weg naar Kalasin

Door: Dirk Verheij

Blijf op de hoogte en volg Dirk

15 Februari 2012 | Thailand, Kalasin

Vannacht wat last van mijn maag gehad.
Denk dat het laatste eten in Chiang Khan wat verkeerd gevallen is. De moeder van ChaDaw had daar nog wel een middel voor in haar winkel. Nou dat werkte goed, zelfs een koe zou stoppen met ...... .
De 15de met de auto naar Loei gebraht, alwaar wij de bus naar Khon Kaen hebben genomen. Halverwege heeft de chauffeur iets geraakt waardoor zijn vooruit aan barsten was, denk dat zelfs CasGlass daar nike mee kan.
In Khon Kaen met een minivan naar Kalasin, dat ging lekker vlot. In Kalasin een TukTuk genomen naar de Lampao resort. Stopt deze eerst bij het Rimpao hotel. Nee, wij moeten naar Lampao resort. Oh jaja.Hij weer rijden en in Lampao vroeg hij waar het resort is. Geen idee, jij rijdt. Bij een local gestopt en gevraagt. Blijkt dit een 26km verderop te liggen en alleen overdag door bezoekers word bezocht om wat te eten. Verder is er niks te doen. Omdat er ook geen busjes rijden wij maar terug nar Kalasin. Ingecheckt bij Rimpao Hotel (zat die TukTuk achteraf toch goed :P). Mooie kamer. Wat gegeten en vroeg naar bedje toe. Waren wel wat vermoeid van het reizen.

• 16 Februari 2012 - 17:37

Pa En Ma Verheij:

Even jullie berichtje gelezen en ik zag dat de temp een beetje lager is geworden bij jullie, bij ons is hij omhoog gegaan naar zelfs + 8 graden ,daar gaan jullie van bibberen, dus geniet nog maar een poosje van de Thailandse temp en van het moois dat jullie daar allemaal zien Hopelijk is je lichaam ook weer op dreef ,,ga maar een frietje halen'' dat vind je maag vast een prettige vulling Een heel Fijne voortzetting van jullie vakantie en groetjes van
    Pa en Ma

• 16 Februari 2012 - 17:47

Kees & Clara:

He luitjes,
    Daagje reizen achter de rug dan nu weer een lekker relaxen.
    Buikgriep heerst dus overal lees ik wel (hihi)
    Hoop dat het gauw onder controle is want onderweg is dat geen pretje.
    Waar gaat de reis verder naar toe?
    Hier verder alles oke
    Vanavond klaverjassen aan de jachthaven, en morgen aan de haven dus wij zijn onder de pannen.
    Dit weekend waarschijnlijk nog geen Kozakken Boys. Vanavond wel EL.
    Hou je wel op de hoogte.
    liefs
    C&C