Bij Paps en Mams

Door: Dirk Verheij

Blijf op de hoogte en volg Dirk

10 Februari 2012 | Thailand, Bangkok

Na een paar daagjes Bangkok op weg naar rat Pathana, de woonplaats van Seerung haar familie.
Paar uurtjes met de bus, welke deze keer hier en daar van de weg af ging om mensen in aan de route gelegen plaatsen af te zetten. Op zich leverde dat niet erg veel vertraging op. Thuis zat mams al aan de weg te wachten. Na een wederzien van de familie werd het eerst tijd om te eten :D Mams heeft speciaal voor mij wat vlees op de markt gekocht. Heb nog een gebakken tor gegeten en een soort sprikhaan. Smaakte niet slecht, maar om het nu een delicatese te noemen gaat me ook wat ver. s'avonds wat bij gekletst en vroeg te bed. De volgende dag lekker om het huis gerelaxed. s'avonds ging de familie vliegen vangen. Had er zo mijn bedenkingen bij, maar die bleken vliegen van een 4-5cm te wezen. deze werden met een blauwe lamp op het lamp van tante gevangen. s'ochtends werden deze lekker gekookt, ik heb deze keer maar gepast voor de eer :P
De 12de gaan we onderweg naar Loei

• 13 Februari 2012 - 12:07

Orne:

Ha travallers,hier is het koud en guur.Dat doet jullie wel goed ,denk ik zomaar. Leuk dat je aan delicatessen van het land meedoet,hoorde inderdaad de verhalen van collega's die ook het binnenland hebben bezocht.
    Zo zie je maar , alles is te eten.Het is altijd maar goed dat wij alleen de buitenzijde zien , want in nl voedsel zitten ook toevoegingen die je liever niet op je netvlies hebt staan.
    He veel plezier en bedankt voor de reisverslagen,altijd leuk tussen werk en studie door.